Yhteystiedot ja sijainti

Ylästön kauneuspiste
 
Ylästöntie 115 B
01690 Vantaa

puh. 050 533 4491

  • Facebook
maanantai - perjantai
09:00 - 20:00

Lauantai ja sunnuntai
sopimuksen mukaan

Pääset meille erinomaisesti omalla autolla; parkkitilaa on pihalla reilusti. Myös linja-autot tuovat sinut lähes etuovelle asti. Kartasta näet tarkemman reitin perille. Kartassa näkyvältä lähimmältä pysäkiltä kävelet noin 20 metriä ja käännyt oikealle. Tästä alkaa pihatie (alkaa kahden valkoisen talon välistä). Kävele pihatien pientä mäkeä ylös noin 40 metriä, jonka jälkeen tie kaartuu vasemmalle. Jatka matkaasi tähän suuntaan aina pihatien loppuun asti ja olet perillä. Kauneushoitolamme on tien päässä oikealla puolellasi.

Oheisella lomakkeella voit lähettää palautetta kotisivuistamme tai palveluistamme ja toiminnastamme yleensä. Voit myös jättää tarjouspyynnön haluamistasi palveluista, jolloin suunnittelemme palveluistamme Sinulle mahdollisimman sopivan hemmottelukokonaisuuden. Lomakkeen kautta voit lähettää meille myös koulutuksiin liittyviä kysymyksiä. Halutessasi voit myös kysyä palveluihimme liittyen neuvoa ja opastusta, joihin ammattilaisemme vastaavat mahdollisimman pian. Älä epäröi kysyä! Palautteesi ja kysymyksesi ovat meille tärkeitä, niiden avulla voimme kehittää palveluitamme ja toimintaamme eteenpäin.

 

Toivomme kuitenkin, että mahdollisissa ajanvarauksissa otat ensisijaisesti yhteyttä puhelimitse. Huomioithan, että peruutukset tulee tehdä puhelimitse, joko soittaen, lähettämällä tekstiviestin tai jättämällä viesti vastaajaan.

Kysy tai anna palautetta