Hoitolan tuotelinjat

 

Meille on tärkeää että käyttämämme tuotteet ovat laadukkaita ja käytännössä hyviksi koettuja. Siksi käytämme kasvohoidoissa sekä italialaista Biolinen että saksalaista Biodrogan ammattikosmetiikkasarjaa. Nämä tuotteet tarjoavat yksilölliset, innovatiiviset ja modernit ratkaisut erilaisiin ihon ongelmiin. Sarjoista löytyvät laadukkaat ihonhoitotuotteet niin naisille kuin miehillekin sekä kotikäyttöön että ammattikäyttöön. Esimerkiksi Biodroga palkittiin "parhaana innovaationa naisten kasvohoidon alalla" SPA Diamond Awardsissa vuonna 2012.Kaikki tuotteet on testattu dermatologisesti valvotuissa olosuhteissa eikä niitä testasta eläinkokein.

Ihonhoidossa käytämme myös espanjalaisen kosmetiikkakonserni SeS Groupin laadukkaita dermakosmeettisia tuotteita. SeS Groupin tuotteet ovat ihoystävällisiä ja hypoallergisia. Laajasta tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet myös kaikille ihotyypeille, erilaisiin ongelmiin ja tarkoituksiin. Kemiallisissa kuorinnoissa käytämme SeS Groupin lääketieteellistä MediDerma- sarjaa, jota käyttävät ihotautilääkärit, plastiikkakirurgit, sekä erikseen koulutetut kosmetologit.Kotihoitotuotteina käytämme Ses Groupin Sesderma- sarjaa, joka tarjoaa voimakasvaikutteiset tuotteet erityisesti pigmentaatio-ongelmien ratkaisuun. Muita käyttämiämme SeS Groupin kotihoitotuotesarjoja ovat Sesvalia (hellävaraiset ja miedot tuotteet) sekä Lipoceutical. Lipoceutical- sarjan tuotteet mullistavat nyt maailmaa pakkausteknologisuutensa ansiosta. Tuotteet ovat nanoteknologisia mikä mahdollistaa vaikuttavien aineiden imeytymisen myös ihon alimpiin kerroksiin. Nanoteknologinen rakenne mahdollistaa myös vaikuttavien aineiden säännöstelyn pitkäaikaisen vapautumisen ja vaikutuksen. Ultraäänikasvohoidoissa käytämme Biodroga- ja SeS Groupin tuotteiden lisäksi korkealaatuista espanjalaista Anesin ammattikosmetiikkasarjaa täydentämään ja tehostamaan erilaisten iho-ongelmien hoitoa.

Ripsien ja kulmien kestovärjäykseen käytämme ammattikäyttöön tarkoitettuja Combinal-kestovärejä, jotka ovat 20 vuoden käyttökokemuksen perusteella osoittautuneet erittäin hyvin pysyviksi. Jalkahoidoissa käytämme Callusan, Peclavus sekä CCS:n tuotesarjoja ja Ihokarvan poistossa Depileven hellävaraisia vahoja. Muita käyttämiämme laadukkaita tuotteita ovat muun muassa Bcl SPA, Lady Lash Extensions, BlinkE, O.P.I, Orly, Eco Soak Off, Cuccio ja Peclasanus.