Blomdahl rei`itysmenetelmästä


Blomdahl on kehittänyt lääketieteellisiä korvien ja nenän rei'ittämistapoja ja -koruja vuodesta 1985. Blomdahlin lääketieteellinen rei'itysmenetelmä on suunniteltu terveydenhuollon pääperiaatteiden mukaisesti – ne suojaavat infektioilta, ovat turvallisia käyttää ja sopivat nikkeliallergikoille.

Rei'itysmenetelmä on terveydenhoitoalalla tunnettu “modernina ja aseptisena tekniikkana”. Laitteen korut ovat valmiiksi asennettuina steriiliin, yksittäispakattuun kasettiin, jolloin laite ei kosketa suoraan korvaan. Rei'ityskorut on suunniteltu myös ihon optimaaliseen parantumiseen rei'ityksen jälkeen.

Rei'itys voi altistaa sinut allergioille, jos siinä käytetään sopimattomia materiaaleja kuten nikkeliä, palladiumia, kobolttia tai jopa kultaa. Tämän vuoksi Blomdahl käyttää vain kaikista turvallisimpia materiaaleja, jotka ovat muovi tai titaani. Korun ulospäin näkyvä osa voi olla esim. kullattu tai hopeoitu, mutta nämä osat eivät kosketa korvanlehteä.

Korvien rei´ityskorvakoruja löytyy siis seuraavista materiaaleista:

  • lääketieteellinen muovi

  • titaani

  • kullattu, hopeoitu tai musta titaani

Kaikkia näitä materiaaleja voidaan suositella kaikille, myös pienille lapsille ja herkkäihoisille. Korut sopivat jopa niille, joilla on jo allergioita.

Blomdahl-menetelmällä rei'ittäminen on myös erittäin nopeaa. Korut on suunniteltu niin, että ne menevät nopeasti ja turvallisesti ihon läpi. Korut ovat teräväkärkisiä ja tehty vahvasta materiaalista.Korut ovat pieniä ja kevyitä sekä korun alapuoli on pyöristetty, jotta juuri tehtyyn reikään pääsee ilmaa mahdollisimman hyvin.

Suosittelemme pienille lapsille käytettävän tarvittaessa apteekista saatavaa Emlan- puudutevoidetta. Voiteen tulisi vaikuttaa vähintään tunnin ajan ennen korvien rei`itystä.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square