Korvien rei´itys kotihoito-ohjeet

September 19, 2018

Korvien re’ityskoruja käytetään 6 viikkoa rei’ityksen jälkeen (rustossa 12 vkoa).

 • Älä koskettele korviasi likaisilla käsillä

 • Puhdista äskettäin rei`itetyt korvalehdet molemmin puolin kahdesti päivässä nestesaippualla ja juoksevalla vedellä esimerkiksi suihkussa. Voit halutessasi pyörittää korvakoruja puhtailla käsillä suihkussa niin, että korvanlehti puhdistuu. Vaihtoehtoisesti suosittelemme käyttämään Sensitive Care Solution-hoitonestettä

 • Suojaa korvat käyttäessäsi hiuslakkaa, hajuvettä, hiustenvärjäysainetta jne.

 • Älä poista korvakorujasi seuraavan vuoden aikana rei’ityksestä, edes puhdistuksen ajaksi.

 • Poista korvakorut vain, jos reiät pääsevät tulehtumaan ja ne eivät ala muuten paranemaan. Esim. antibiottivoide tai vaihto korvarenkaisiin voi joskus auttaa.

 • Kun tuore reikä on parantunut (6-12 vkoa, riippuen rei´itetystä kohdasta), vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelemme käytettäväksi Blomdahlin Caring Jewellery- koruja.

 • Vältä uimista ja saunomista muutaman ensimmäisen päivän ajan rei´ityksen jälkeen. Jos menet veteen, vältä pään kastelemista. Kun tulet vedestä, puhdista korvat joko nestesaippualla ja vedellä tai Sensitive Care Solution- nesteellä

 • Rei’ityskorvakoruja ei tule käyttää enää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. (Jos laitat rei’ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei’ityskoru repia reiän uudelleen rikki.)

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Viimeisimmät kirjoitukset
Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä Facebookissa!
 • Facebook Basic Square