Miten ripsien kestotaivutus tehdään?


Ripsien kestotaivutuksella tarkoitetaan kemiallista ripsien taivutusta, jolla saat omiin ripsiisi ”kestotaivutuksen” joka tehostaa ripsiesi kaarevuutta avartaen katsettasi samalla helpottaen ehostamistasi.Kestotaivutus ei ole ainoastaan pitkäripsisten etuoikeus vaan siitä nauttivat myös lyhytripsiset; permanentti saa näyttämään erityisesti suoraan ja alaspäin kasvavat ripset huomattavasti pidemmiltä. Menetelmä ei katko ripsiäsi, eikä kuluta niitä läheskään yhtä paljon, kuin päivittäinen ripsitaivuttimilla taivuttaminen.

Teemme ripsistäsi kauniin kaartuvat turvallisesti ja hellävaraisesti erityisesti siihen tarkoitukseen suunnitelluilla klipseillä ripsiesi pituuden ja haluamasi kaarevuuden perusteella. Ensin klipseihin levitetään ripsien permanenttiaine, sitten kiinnitysgeeli. Vaikutusaika on 5-10 min/aine. Klipsit vähentävät silmiesi rasitusta; nyt voit siis unohtaa vanhojen rullien ja liiman käytön. Permanenttiainetta ei myöskään laiteta ripsirajaan, jolloin silmäsi eivät ärsyynny.

Kestotaivutus on näyttävimmillään ripsissäsi noin 4-6 viikkoa, joskus jopa pidempään. Joillakin asiakkailla kaarevuus ripsissä säilyy jopa kahden kuukauden jälkeenkin. Menetelmä soveltuu myös vuotaville tai arastaville silmille. Suosittelemme, että ripsesi kestovärjätään permanentin yhteydessä, jotta tuloksesta saadaan entistäkin viimeistellympi ja upeampi vaikutelma.

Kestotaivutuksen hyötyjä ovat:

  • Silmäsi näyttävät suuremmilta, katseesi avarammalta ja kirkkaammalta sekä kasvosi saavat ilmettä

  • Meikkaaminen on nopeampaa eikä ripsiä tarvitse taivuttaa erikseen; taipuvuus myös kestää

  • Ripsesi eivät rasitu tai katkea samoin, kuin ripsentaivuttimilla

  • Ripsesi näyttävät pidemmiltä

  • Erinomainen vaihtoehto silmälasien käyttäjille, joiden ongelmana on linsseihin hankaavat ripset

  • Helppo vaihtoehto esimerkiksi lomamatkoille ja aktiivi urheilijoille

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square