Mitä on ripsien pidennys ja kuinka se tehdään?

Mitä on ripsien pidennys?

Ripsien pidennys on oiva ratkaisu Sinulle, joka haluat säästää aikaa ja tehdä katseestasi lumoavan ja huolitellun – ripset, jotka todella kestävät.Pidennykset suunnitellaan aina yksilöllisesti asiakkaamme toiveen ja hänen omien ripsiensä tuuheuden mukaan. Olemme Lady Lash Extensionin sertifioimia ripsiteknikoita ja käytämme toimivaa ja laadukkaaksi havaitsemaamme ripsien tuuhennus- ja pidennyssarjaa, jolla luomme helposti ja nopeasti kauniit, pitkät ja kaarevat ripset. Ripset ovat puhtaita, hyvin muotonsa säilyttäviä, synteettisiä minkkiripsiä, jotka kiinnitetään yksittäin asiakkaan omaan ripseen. pidennyksessä asiakkaamme omiin ripsiin kiinnitetään yleensä hieman eripituisia, ohuita yksittäisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Teemme ripsikuiduista mahdollisimman tasaisen kaarevan ripsilinjan, jotta silmistä saadaan erittäin näyttävät ilman ripsiväriä.

Ripsien pidennyksistä käytetään myös nimeä ripsien tuuhennus. Ripsien pidennykset näyttävät samalta kuin omat ripsesi, mutta ne voivat olla toiveidesi mukaisesti esimerkiksi pidemmät ja tuuheammat. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska ne ovat kevyet ja säilyttävät paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eivätkä ne allergisoi yhtä helposti.

Ripsien normaali elinkaari on 60-90 vuorokautta. Kasvuvaiheen lopussa ripsesi tippuvat luonnollisesti pois ja uudet ripset alkavat kasvaa tilalle. Liimattu ripsikuitu tippuu siis yksittäin oman ripsesi mukana ja uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, joten yleensä luonnollisten ripsien irtoamista ei juuri huomaa ripsirivistössä. Ripsien pidennysten tippuminen on helpommin huomattavissa, koska ripsikuidut ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Ripsien pidennykset laitetaan pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheessa, jotta ne pysyisivät mahdollisimman pitkään.

Miten ripsien pidennys tehdään?

Ripsien pidennykset laitetaan asiakkaan maatessa selällään silmät suljettuna hoitotuolilla. Ripsien kiinnittäminen ei tunnu kivuliaalta eikä erityisen epämukavalta. Ripsien pidennystä ei suositella tehtäväksi asiakkaalle, jos ripsiin on tehty lähiaikoina ripsien kestovärjäys tai ripsipermanentti, sillä nämä voivat heikentää pidennysten pysyvyyttä.

Mikäli epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä asiasta mainita ripsien tekijälle etukäteen. Tarvittaessa voimme laittaa vain muutaman ripsen ensin silmäkulmiin ja mikäli yliherkkyyttä tai allergiaa ei ilmene, voimme tehdä koko pidennyksen myöhemmin.

Jos haluat luopua ripsien pidennyksistä, poisto tulisi tehdä ammattilaisella. Ripsiä voi joutua joskus poistamaan esimerkiksi silloin, jos yksittäiset ripset alkavat kaartua väärään suuntaan, silmien alueella esiintyy ärsytystä, allergisia oireita (ilmaantuvat yleensä 24 tunnin sisällä pidennysten laitosta) tai olet menossa esimerkiksi silmäleikkaukseen.

Ripset poistetaan siihen tarkoitetulla erityisellä aineella, joka ei vahingoita luonnollisia ripsiäsi. Ripsien poistoon tarkoitettu aine ei ole vaarallinen silmillesi mutta tilapäistä kirvelyä voi esiintyä aineen vaikutuksen aikana. Halutessasi voit myös antaa ripsien pidennysten irrota ajan kanssa, ellei kyseessä ole ärsytys tai allergia, mutta siihen voi mennä useampi kuukausi.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square