Miksi vartaloa hoidetaan?


Peitämme vartalomme ihon yleensä vaatteilla ja siksi vartalon hoitamiseen ei yleensä kiinnitetä läheskään aina sen ansaitsemaa huomiota. Vartalon ihon ja lihasten kunto näkyy kuitenkin kantajansa hyvinvoinnissa ja ulkoisessa olemuksessa. Vartalon alueella voi esiintyä erilaisia sidekudoksen-, ja rasvakudoksen muutoksia, kuten arpijuovia, arpikeloideja, kosmeettista selluliittia, häiritsevää karvoitusta tai liikahikoilua. Kosmeettisin keinoin voidaan ennaltaehkäistä ja hoitaa näitä muutoksia sekä tukea asiakkaan hyvinvointia.

Vartalohoidon tavoitteena on myös tuottaa rentouttavia elämyksiä ja virkistää mieltä. Erityisesti hieronnan tehtävänä on nopeuttaa palautumista ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia. Hieronta vaikuttaa positiivisesti myös verenkiertoon, hermostoon, lihaskudokseen, ihoon ja niveliin. Vartalon ihoa onkin hoidettavana noin 1,6 neliömetrin verran.

Hieronnalla virkistät mieltäsi, lievität mahdollisia kiputiloja, hoidat ihoasi ja annat kehollesi hetken aikaa levätä.

Suosittelelemme klassisisia-, aroma-, ja kuumakivihierontoja erityisesti silloin, kun haluat rentouttavaa, kevyempää hierontaa, sekä rauhoittua arjen kiireistä. Kun haluat voimakkaampaa hierontaa, jossa hieronta kohdistuu tiettyyn ongelma-alueeseen esim. selkä tai jalat, suosittelemme valitsemaan kireät lihakset - hieronnan.Yksittäisellä hieronnalla rentoutamme lihaksia ja pystymme helpottamaan myös lihaskireyttä. On kuitenkin huomioitava, että yleensä lihaskudoksen jännitystilat ovat syntyneet pitkällä aikavälillä ja vaativat siten useamman hoidon parantuakseen kunnolla. Tehokkain vaikutus saadaankin ottamalla hieronnat tiiviinä hoitosarjoina 1-3 kertaa viikossa, 3-10 hieronnan sarjana. Tämän jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoa 1-2 kertaa kuukaudessa.

Kokovartalohieronnassa hierotaan jalat, kädet, vatsa, selkä, niska, hartiat ja decoltee. Pidemmissä hieronnoissa yli 60min voidaan hieroa myös kasvot. Ajat ovat viitteellisiä, sillä hieronta toteutetaan aina asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Hierontoja on tehty 120 minuuttisinakin!

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square