Miksi jalkoja hoidetaan?


10 000 askelta päivässä, useimmiten vielä sukkiin ja kenkiin peitettynä. Siksi jalkojen terveys on jokaiselle ihmiselle tärkeää ja iho vaatii erityistä huolenpitoa, kantavathan ne koko kehomme painon. Monet elimistön sairaudet sekä ihmisen ikääntyminen vaikuttavat jalkojen kuntoon. Tuki- ja liikuntaelinsairaudet voivat johtaa nivelmuutoksiin ja diabetes voi heikentää jalkojen verenkiertoa ja verenkiertohäiriöt voivat aiheuttaa turvotusta jalkojen alueen ihossa.

Vapaa-aikana harrastamme liikuntaa myös kodin ulkopuolella, ja yleisissä pesutiloissa kävellään monesti paljain jaloin. Jos jalkojen iho on vettynyt tai hankautunut, se altistuu erilaisille infektioille. Myös varpaiden kynnet tarvitsevat säännöllistä hoitoa; etteivät ne rasitu ja vaurioidu.

Jokaisella meistä on varmasti tavoitte; kivuttomasti, mukavasti ja elämämme loppuun asti omilla jaloillamme. Hyvinvoivat jalat oikeanlaisissa jalkineissa kuljettavat meitä kevyesti eteenpäin.

Tervetuloa hellimään ja huoltamaan jalkojasi!

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square