Lisätietoja tekemistämme ripsipidennyksistä


Ripsien pidennys takaa luonnollisen näköiset ja helppohoitoiset ripset, joiden pysyvyys on keskimäärin 3-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta. Kun haluat säilyttää koko ripsilinjan kauniina, huolto tulee tehdä 2-4 viikon välein. Normaalisti asiakkaallemme laitetaan noin 60-140 yksittäistä ripseä / silmä, tämä määrä riittää luonnollisen kauniiseen lopputulokseen. Huollossa asiakkaallemme lisätään kuituja uusiin omiin kasvaneisiin ripsiin.

Valikoimastamme löytyy ripsiä erilaisilla pituuksilla, paksuuksilla ja kaarevuuksilla – juuri niin kuin Sinä haluat. Pituuksia käytetään yleensä aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Eri paksuuksilla voidaan vaikuttaa näyttävyyteen ja tuuheuteen. Ripsipidennyskäsittelymme aikana saat myös nauttia kiinteyttävän ja kirkastavan kollageenitehohoidon alaluomellesi. Saatavilla on myös Swarowski- kristalleja ja strasseja korostamaan silmiesi väriä tai kaunistamaan kesääsi muuten vain.

Ripsien pidennysten / tuuhennusten laitto vie aikaa noin 2-2 1/2 tuntia riippuen asiakkaan ripsien määrästä / halutusta lopputuloksesta. Ripsien huolto vie aikaa noin 60-90min riippuen luonnollisesti myös siitä, kuinka kauan viimeisestä huollosta on aikaa.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square