Ihokarvojen hellävarainen vahaus eli depilaatio lämmin- ja 3D filmivahamenetelmällä


Ihokarvojen depilaatiolla tarkoitetaan ihokarvojen tilapäistä poistamista. Ihokarvojen poistossa tavoitteena on saada aikaan mahdollisimman sileä ja pitkään vaikuttava lopputulos. Verrattuna muihin karvanpoistomenetelmiin, vahamenetelmien edut ovat:

  • Turvallisuus

  • Pitkäkestoisuus (karvat pysyvät poissa noin 3-6 viikkoa)

  • Eivät jätä iholle sänkeä

  • Karva saadaan poistettua juurineen

Lämminvahaa säännöllisesti käyttämällä ihokarva muuttuu pehmeäksi, hienommaksi, poisto tuntuu kivuttomalta ja karvat pysyvät poissa useita viikkoja. Lämminvahalla ihokarvojen poisto on miellyttävää herkemmiltäkin alueilta esimerkiksi kainaloista, bikinirajasta, kasvoista ja selästä. Hyvän tarttumiskykynsä ansiosta lämminvaha poistaa lyhyemmätkin karvat. Ihanteellisin karvan pituus on 5 mm ja hoitojen väli tulisi olla 4-6 viikkoa. Käytämme vahoja, jotka ovat ohuita ja helposti levittyviä.

Hoidon kesto on 30min-1h30min, riippuen valittavasta hoitokokonaisuudesta.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square