Helpota arkeasi kestovärjäyksillä


Kulmakarvat kehystävät kasvojamme ja oikein muotoillut ja huolitellut kulmat kohottavat kasvojemme yleisilmettä. Ripsien kestovärjäyksellä tuot silmäsi esille ja saat kauniit raamit silmämeikille. Tuloksena on huolettomat ripset ja kulmat sekä pirteä yleisilme. Väri kestää noin neljä viikkoa ja hoito voidaan tehdä nopeasti ja vaivattomasti esimerkiksi kasvohoidon yhteydessä. Hoidon yhteydessä voimme myös siistiä kulmakarvasi. Siistimisessä käytämme pinsettejä ja tarvittaessa filmivahaa.

Käytämme ammattikäyttöön tarkoitettuja, hyvin pysyviä Combinal- kestovärejä. Hoitoon tullessa asiakkaan tulee ottaa mahdolliset piilolinssit pois. Hoidon jälkeen ripsiväriä voi halutessa myös käyttää; kestoväri helpottaa ripsivärin levitystä, koska sinun ei tarvitse huolehtia ripsen tyvestä.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square