Geeli/kestolakkaukset


Geelilakkaus käsien tai varpaiden kynsille

UV-geelilakkaus toimii kestolakkana ja oman kynnen vahvistajana aikaansaaden joustavan, huolitellun, luonnollisen ja kiiltävän pinnan. Kestolakkaus on hyvä vaihtoehto asiakkaalle, joka haluaa heittää hyvästit lohkeileville ja liuskottaville kynsille - sopii erinomaisesti myös henkilöille, jotka purevat helposti kyntensä kyynärvarteen saakka. Geelilakkaus voidaan tehdä nopeasti ja hellävaraisesti esimerkiksi käsi- tai jalkahoidon yhteydessä.Geelilakkaus sopiikin erinomaisesti tehtäväksi jalkahoidon yhteydessä asiakkaille, jotka haluavat huolitellut ja pitkäkestoiset lakkaukset varpaiden kynsille.

Geelilakkaus voidaan tehdä joko perinteisesti ranskalaisittain tai muita värigeelejä käyttäen. Kyntesi pysyvät huoliteltuina 2-4 viikkoa, jonka jälkeen ne tulisi joko huoltaa vaihtamalla uusi värigeeli, tai poistaa kokonaan omaa luonnonkynttäsi vahingoittamatta. Valikoimassamme on useita eri sävyjä.

Lakkauksen pysyvyyteen vaikuttavat kynsien kulutus ja kasvunopeus. Geelilakkaus tulisi poistattaa ammattilaisella tai se tulee kasvattaa luonnollisesti ulos kynnestä. Älä koskaan revi geeliä irti kynsistäsi, ettei kynsilevy ja -juuri vahingoitu.

Millaisia ominaisuuksia geelilakoillamme on?

Käyttämämme geelit ovat maailman suurimman UV-geelien valmistajan vuosia kestäneen kehittelyn tulos; geeleistä on saatu poistettua ei toivottuja ominaisuuksia, ja sen sijaan toivottuja ominaisuuksia on parannettu. Geelilakoista on pystytty poistamaan muun muassa kellastumisominaisuus sekä epämiellyttävä, yleisesti monien geelien jättämä kumimainen pinta. Koostumusta on viety erityisesti eteenpäin myös siten, että geelilakka voidaan poistaa luonnonkynneltä nopeasti, sitä kuitenkaan vahingoittamatta. Toisin sanoen oman kynnen pintaa ei tarvitse ohentaa ja lakkaus voidaan poistaa ilman perinteisten kovien geelin vaatimaa viilaustyötä.

Geelit ovat myös turvallisia; ne eivät sisällä höyrystyviä ainesosia eivätkä ne ole liuotinpohjaisia. Käytämme geelilakkaa joka ei irtoile kärjestä, nouse kynsilevystä tai kuivata luonnonkynttäsi. Geeli on helposti levittyvä ja tasoittaa erinomaisesti mahdollisia luonnonkynnen epätasaisuuksia.

Kynnet perinteisellä UV-kovetteisella geelillä vai pehmeällä geelilakalla?

Kova geeli on perinteinen UV-kovetteinen geeli, joka on ollut markkinoilla jo vuosia. Ne kovettuvat UV- tai LED- valossa ja voidaan poistaa vain viilaamalla. Kovien geelejä käytetään erityisesti silloin, kun halutaan pidentää omaa luonnonkynttä kynsimuoteilla tai liimaamalla kynnen pintaan erityisiä muovijatkeita joita kutsutaan kynsitipeiksi. Kovat geelit ovat joustavia, jos niitä verrataan esimerkiksi akryyleihin mutta pehmeisiin geeleihin verrattuna ne ovat nimensä mukaan huomattavasti kovempia.

Ensimmäiset pehmeät geelilakat saapuivat markkinoille muutama vuosi sitten. Ne edustavat uusinta sukupolvea, ja ovat saavuttaneet suuren suosion nyt myös Suomessa.Pehmeä geeli on ominaisuudeltaan huokoinen, joustava ja kevyt; siksi se on mahdollista poistaa nopeasti liottamalla ja omaa kynttä vahingoittamatta. Geelilakat ovatkin tarkoitettu erityisesti oman luonnonkynnen vahvistuksiin eivätkä ne sovellu pitkille muovijatkeille. Käyttämämme geelilakka soveltuu kuitenkin lyhyen kynsijatkeen tekemiseen; eri valmistajien tuotteissa on kuitenkin aina eroavaisuuksia ja siten kaikki geelilakat eivät välttämättä sovellu edes lyhyiden kynsitippien tekemiseen.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square