Mitä on aromahieronta

Kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa eteeriset öljyt vaikuttava ihmiseen, ihon ja hengityselinten välityksellä

 

 Aromahieronnassa käytetään tehoaineina kasveista saatavia eteerisiä, eli haihtuvia, öljyjä pohjaöljyyn sekoitettuna. Eteeristen öljyjen ja kevyiden hierontaliikkeiden avulla edistetään terveen elimistön toimintoja. Hieronta perustuu kehon kykyyn imeä öljyä ihon tai hengityksen kautta verenkiertoon.

Eteeriset öljyt imeytyvät hieronnan aikana ihon kautta elimistöön ja hoitavat kehoa solutasosta lähtien. Lisäksi eteeriset öljyt vaikuttavat hajuaistin kautta aivojen tunnekeskukseen. Öljyt ovat luonteeltaan myös antiseptisiä eli ne tuhoavat erilaisia mikrobeja.


Hieronnassa käytettävillä tuoksuilla on oma tehtävänsä. Jokainen niistä vaikuttaa kehoomme eri tavalla. Hoidon tavoitteena on voimistaa kehon luonnollista parantumiskykyä, helpottaa kipuja ja särkyjä sekä rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä.

 

Käytämme hieronnassa ainoastaan öljyjä, jotka eivät sisällä parfyymeja, mineraalirasvoja, säilöntäaineita tai alkoholia. Öljymme ovat puhtaita luonnontuotteita.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Viimeisimmät kirjoitukset
Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square