Glitter- tatuoinnit

 

Tule laittamaan ihastuttava, säihkyvä ja katseita keräävä glitter-tatuointi. Valittavanasi on useita eri värisävyjä ja siirtokuvia. Lasting-tatuoinnit ovat erinomainen mahdollisuus koristaa vartaloasi vaikka juhliin tai arkeen päiväsi piristykseksi. Tatuointi kiinnitetään allergiatestatulla erikoisliimalla valitsemaasi kohtaan ja haluamillasi kimalleväreillä. Glitterin huuma kestää jopa kaksi viikkoa alueesta ja ihotyypistä riippuen.

 

Muistathan kuitenkin välttää ylimääräistä hankaamista sekä öljyjen ja rasvojen ylimääräistä lotraamista tatuoinnin päällä. Tatuoinnit ovat vedenkestäviä, eivätkä ne tahraa. Sopii sekä lapsille että aikuisille.

Hinnat määräytyvät kuvakoon, - tyypin ja -värityksen mukaan.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Viimeisimmät kirjoitukset
Please reload

Arkisto
Please reload

Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square