Ennen ja jälkeen depilaation

Ennen hoitoon tuloa suosittelemme, että karvojen pituus olisi vähintään 5mm saadaksemme tehokkaan käsittelyn. Ihon tulee olla ehjä, kuiva ja rasvaton (ethän lotraa kosteuvoiteilla juuri ennen tullessasi käsittelyyn). Emme suosittele depilaatiota naisille kuukautisten aikana, koska kipukynnys saattaa olla matalampi. Miesten karva on usein vahvempaa, joten käsittely voi olla hieman kivuliaampaa.

Esteitä depilointiin ovat:

  • Ihosairaudet/ ihotaudit, ihottumat, infektiot ( esim.ekseema tai psoriasis)

  • Turvotus, diabetes ( huom! bakteeri-infektion riski on suurentunut erityisesti intiimialueilla)

  • HIV

  • Tuoreet arvet, murtumat, haavat ja palovammat ( este jos on hoidettavalla alueella)

  • Ohut ja herkkä iho

  • Suonikohjut ja mustelmat (este jos on hoidettavalla alueella)

  • Lääkekuuri Retinol A, tetrasykliini

  • Koholla olevat luomet ( este jo on hoidettavalla alueella)

Huomioithan, että depiloitavan alueen tulee olla terve. Esimerkiksi kortisoni saattaa ohentaa ihoa. Emme suosittele käsittelyä lääkityksen tai raskauden aikana. Huomioithan, että itseruskettavalla voiteella aikaan saatu rusketus poistuu/ vaalenee depiloinnin seurauksena.

Tavanomaiset varotoimet vahalla karvanpoiston jälkeen käsittävät auringonoton, kylpemisen ja solariumin (ylipäätänsä voimakkaan hikoilun esim liikunnan seurauksena), kiristävien vaatteiden, tukkivien ja voimakkaasti tuoksuvien voiteiden, itseruskettavien aineiden, meikin ja deodorantin käytön välttämistä 24:n tunnin ajan. Varotoimenpiteitä tulisi noudattaa siksi, että lämmön vaikutuksesta hiki ja siten myös mikrobit tunkeutuvat avonaisiin huokosiin ja iho saattaa ärsyyntyä. Varotoimet riippuvat myös siitä, mitä ihoaluetta depiloidaan (esimerkiksi deodorantin käyttö). Suosittelemme sen sijaan kuivaharjausta, kuorintaa ja kosteusvoiteen käyttöä (24:n tunnin jälkeen) estääksesi tehokkaasti karvojen sisään kasvua.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square