Miksi käyttäisin kemiallisia kuorintoja iholleni?

Kemiallisia kuorintoja käytetään hyvin monenlaisiin iho-ongelmiin; esimerkiksi ihosairauksien ja niiden jälkitilojen, kuten aknen ja arpien hoitamiseen. Kemialliset kuorinnat mahdollistavat nopeat tulokset myös ihon ikämuutosten, juonteiden ja uurteiden sekä ihon valovaurioiden hoitamiseen. Ne antavat tehokkaan avun myös epäpuhtaan ja rasvoittuvan ihon tasapainottamiseen ja puhdistamiseen. Lisäksi kuorinnalla voidaan kirkastaa ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja palauttaa ihon kimmoisuutta. Kemialliset kuorinnat hoitavat myös couperosaa, ruusufinniä ja seborrooista dermatiittiä.

Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollista uusiutumista ja kuolleiden solujen eli epidermiksen sarveiskerroksen (orvaskeden ylin kerros) poistumista. Hoidon tavoitteena on poistaa liiallinen, karhea ja eloton ihokerros, jotta voimme vahvistaa ihon dermistä (verinahkaa). Tällä tavoin takaamme iholle elinvoiman. Hoidot antavat nopeat ja näkyvät tulokset. Ihosta tulee puhdas ja pehmeä, sekä ihon koostumus, pinta ja väri paranevat.

Kemialliset kuorinnat sopivat erinomaisesti myös selän ja käsien ihon ongelmiin; kuten ihon rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin, auringon aiheuttamaan ikääntymiseen ja pigmenttihäiriöihin.

Hoidon jälkeen, ihosi ei jää kaipaamaan enää perinteisiä kasvohoitoja!

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square