Kemiallisten kuorintojen vaikutukset ja käyttämämme tuotteet

Kemiallisen kuorinnan vaikutus ihon sisälle

Tehostavat muiden paikallisten aineiden vaikutusta ja ihon läpäisykykyä

  • Kuorivat ihon päällimmäisiä kerroksia ja nopeuttavat uusien solujen lisääntymistä

  • Tuovat esille raikkaamman, sileämmän ja tasavärisen ihon

  • Vähentävät rasvan määrää iholla ja huokosissa ja ehkäisevät komedojen (mustapää) sekä papulojen ja pustuloiden (finnien) muodostumista

  • Kosteuttavat ihoa ja vähentävät veden poistumista iholta (ylläpitää kosteutta ihon sisällä)

  • Vahvat AHA:t stimuloivat kollageenin synteesiä (nopeuttaa fibroblastien aktiivisuutta), jolloin dermis paksuuntuu ja iho vahvistuu

  • Hajoittavat epidermiksessä pigmenttiä, melaniiniä, jolloin iho vaalenee

  • Antioksidatiivinen vaikutus (Sisältävät aineita, jotka ehkäisevät muiden aineiden hapettumisen).

  • Keramidien synteesi nopeutuu. Tämä nopeuttaa veden haihtumista estävän rasvakerroksen muodostumista.

Millaisia tuotteita ja hoitoja kemiallisissa kuorinnoissa käytämme?

Kemiallisissa kuorinnoissa käytämme espanjalaisen SeS Groupin lääketieteellistä MediDerma- sarjaa, jota käyttävät ihotautilääkärit, plastiikkakirurgit, sekä erikseen koulutetut kosmetologit. MediDerman kemialliset kuorinnat ovat korkealaatuisia, tehokkaita ja ne ovat tutkittu käyttäen myös farmaseuttista laatujärjestelmää. Ihoystävälliset ja hypoallergiset tuotteet eivät aiheuta komedoja.

Laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiseen iho-ongelmaan ja tarpeeseen vastaava pH-taso. Monipuolisesta valikoimastamme löydät pinnalliset geelikuorinnat sekä retinolipitoiset kuorinnat.Lisäksi Ses Groupin tuotevalikoimasta löytyvät myös turvalliset ja kuorintaa tehostavat kotihoitotuotteet.

Sesglicopeel geelikuorinnat

Valitsemme ihotyypillesi ja -ongelmalle sopivan kuorinnan. Hoidot sopivat esimerkiksi ihon kirkastamiseen ja elvyttämiseen, aknen hoitoon, pinnallisten pigmenttimuutosten, juonteiden häivyttämiseen ja tärkeisiin hetkiin juuri ennen juhlia!

Hoito sisältää sopivan hapotuskäsittelyn, kevyen stimuloivan hieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Geelikuorintoja suosittelemme sarjahoitona 7-14 päivän välein 4 - 6 kerran sarjana. Geelikuorinnat soveltuvat hyvin myös esivalmistelevina hoitoina ennen tehokkaampaa happokäsittelyä tai nopeana ihoa uudistavana yksittäisenä kuorintahoitona. Lopputuloksena on raikas ja säteilevä ilme! Parhaat hoitotulokset saadaan yhdistettäessä hoito Sesderman tehokkaiden kotihoitotuotteiden kanssa. Hoidon kesto ~ 1h.

Retinolipitoinen Ferulac Peels

Hoito sopii kaikille ihotyypeille käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Retinoli (A-vitamiini) eri muodot ovat ihon tehokkaimpia nuorentajia, joten hoito on erityisen tehokas ikääntymistä vastaan; vähentäen ryppyjä. Lisäksi se vähentää hyperpigmentaatiota, pisamoita, maksaläiskiä sekä edesauttaa tasaista ihonsävyä pienentämällä myös ihohuokosten kokoa. Kuorinnalla pystymme silottamaan myös aknen jättämiä arpia sekä kosteuttamaan ja nopeuttamaan ihosolujen uusiutumista.

Ferulac Peels kuorintakäsittelyä suosittelemme sarjahoitona 7-14 päivän välein 4 - 6 kerran sarjana.

Kuorinta voidaan tehdä myös esivalmistelevana hoitona ennen tehokkaampaa happokäsittelyä sekä yksittäisenä tai jatkuvana kuorintahoitona. Parhaat hoitotulokset saadaan yhdistettäessä hoito Sesderman tehokkaiden kotihoitotuotteiden kanssa. Retinolihoidot aiheuttavat pinnallisen, kevyen (noin 3 päivää) kestävän ihon hilseilyn, jolloin ihon kuntoa palautetaan ja kosteutetaan erikoisvoiteella. Hoito sisältää hapotuskäsittelyn. Hoidon kesto ~1h.

Viimeisimmät kirjoitukset
Arkisto
Seuraa meitä Facebookissa!
  • Facebook Basic Square