Koulutuksemme

 

Ripsien pidennys- ja tuuhennoskoulutus

Hot Stone- hierontakoulutus

Opi tekemään laadukkaat ja näyttävät klassiset ripsien pidennykset. Koulutus kestää yhden päivän ja antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi parturikampaajille tai kosmetologeille laajentaa omaa palveluvalikoimaa. Kursseille voi ilmoittautua myös ilman aikaisempaa koulutusta kauneudenhoitoalalla. Järjestämme koulutuksia ainoastaan yhdelle tai kahdelle henkilölle kerralla, jotta opiskelija saa mahdollisimman henkilökohtaisen opetuksen(kesto noin 8 tuntia klo 9:00-17:00).Tosin isommillekin ryhmille koulutus on mahdollinen jolloin kouluttajia on tarvittaessa useampi

Opetus sisältää teoria- ja käytännönosuuden, jossa käymme läpi välineet, pidennystekniikan ja huollon. Koulutuksen aikana pääset nopeasti tositoimeen ammattilaisemme avustamana ja teet asiakkaallesi ensimmäiset pidennykset (ensisijaisesti kurssille osallistuvan tulisi tuoda oma malli, jolle ei aiheudu kuluja). Nopeus ja varmuus ripsien pidennysten teossa tulee luonnollisesti vain tekemisen kautta.

 

Kurssille osallistuminen edellyttää normaalia näköä; otathan lasit mukaan jos niitä käytät. Koulutuksen hinta on 350€ (sis.alv 24%). Koulutus sisältää kattavan aloituspaketin, jossa ovat kaikki tarvittavat aineet ja välineet ripsipidennysten tekoon. Lisäksi saat kirjallisen koulutusmateriaalin ja todistuksen. Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tarkemmat koulutusehtomme löytyvät sivun alalaidasta.

Tule opettelemaan aromahieronnan salat, jonka jälkeen voit käyttää eteerisiä öljyjä hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon tukena. Koulutus kestää kaksi päivää ja antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi kosmetologeille laajentaa omaa palveluvalikoimaa. Järjestämme koulutuksia yleensä yhdelle tai kahdelle henkilölle kerralla, jotta opiskelija saa mahdollisimman henkilökohtaisen opetuksen. Tosin isommillekin ryhmille koulutus on mahdollinen jolloin kouluttajia on tarvittaessa useampi. Ensimmäisen päivän kesto 09:00-16:00 ja toisena päivänä kerrataan ja suoritetaan näyttö klo 10:00-15:00.

 

Opit tekemään rentouttavan aromahieronnan.Opetus sisältää teoria- ja käytännön osuuden. Koulutuksessa perehdytään mm. öljyjen luokitteluun, valmistukseen ja käyttöön. Tutustumme erilaisiin eteerisiin öljyihin sekä pohjaöljyihin ja turvallisiin annostelu- ja käyttömääriin.

Koulutuksen hinta on 190€ (sis.alv 24%). Koulutus sisältää kirjallisen koulutusmateriaalin ja todistuksen. Koulutuksessa käytetään hoitolamme aineita ja työvälineitä mutta halutessasi voit myös hankkia kauttamme omat aineet ja välineet.Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aloituspaketti sisältää

Laajenna palveluvalikoimaasi ja opi tekemään erittäin rentouttava ja miellyttävä kuumakivihieronta. Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta ja nykyään se on erittäin suosittu hierontamuoto. Lämpö rentouttaa kireitä lihaksia ja vaikutus ulottuu kudoksessa jopa 3cm syvyyteen asti. Hieronta tehdään sekä kuumilla kivillä, että käsillä. 

 

Koulutus kestää kaksi päivää ja antaa hyvät lisävalmiudet esimerkiksi kosmetologeille laajentaa omaa palveluvalikoimaa. Järjestämme koulutuksia ainoastaan yhdelle tai kahdelle henkilölle kerralla, jotta opiskelija saa mahdollisimman henkilökohtaisen opetuksen. Ensimmäisen päivän kesto 10:00-16:00 ja toisena päivänä kerrataan klo 10:00-15:00.Tosin isommillekin ryhmille koulutus on mahdollinen jolloin kouluttajia on tarvittaessa useampi

 

Opetus sisältää teoria- ja käytännönosuuden. Käytännönosuudessa kouluttaja näyttää mallisuorituksen, jonka jälkeen opiskelija tekee samat liikkeet perässä. Ensisijaisesti kurssille osallistuvan tulisi tuoda oma malli, jolle ei aiheudu osallistumisesta lisäkuluja. 

 

Koulutuksen hinta on 220€ (sis.alv 24%). Koulutus sisältää kirjallisen koulutusmateriaalin ja todistuksen. Koulutuksessa käytetään hoitolamme työvälineitä mutta halutessasi voit myös hankkia kauttamme omat työvälineet (kattila, kivet ja muut lisävarusteet).Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Huom! Kurssille osallistuminen edellyttää kalassisen hieronnan osaamista. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta hieronnasta, voimme räätälöidä koulutuksen sisällyttämällä siihen klassisen hieronnan koulutusosuuden. Pyydä tällöin erillinen tarjous.

Aromahierontakoulutus

Soak Off geelilakkaus- koulutus

Koulutus kestää yhden päivän ja antaa lisävalmiudet laajentaa omaa palveluvalikoimaa. Kursseille voi ilmoittautua myös ilman aikaisempaa koulutusta kauneudenhoitoalalla. Järjestämme koulutuksia yleensä yhdelle tai kahdelle henkilölle kerralla, jotta opiskelija saa mahdollisimman henkilökohtaisen opetuksen (kesto noin 7 tuntia klo 9:00-16:00).Tosin isommillekin ryhmille koulutus on mahdollinen jolloin kouluttajia on tarvittaessa useampi

Opetus muodostuu teoria- ja käytännönosuudesta. Koulutuksen aikana tutustumme geelilakkoihin ja niiden ominaisuuksiin sekä eri levittämistekniikoihin (sivellin- ja lakkapullotekniikka). Lisäksi pääset tekemään asiakkaallesi minimanikyyrin ja geelilakkaukset (ensisijaisesti kurssille osallistuvan tulisi tuoda oma malli).

 

Koulutuksen hinta on 340-440€ riippuen siitä, minkälaisen aloituspaketin opiskelija valitsee. Aloituspaketti 1: koulutuksen hinta 340€ (sis.alv 24%) ja aloituspaketti 2: koulutuksen hinta 440€ (sis. alv 24%). Koulutukset sisältävät erittäin laajan aloituspaketin, kirjallisen koulutusmateriaalin ja todistuksen. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ammattilaistuotteiden ostoon. Järjestämme koulutuksia tarpeen mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!Tarkemmat koulutusehtomme löytyvät sivun alalaidasta.

Koulutusehtomme
Aloituspaketti sisältää
 

Kauneushoitolan kotisivukoulutus

Nykypäivänä ei voi liikaa korostaa hyvien ja laadukkaiden kotisivujen merkitystä. Lähes kaikki tiedonhaku ja liiketoiminta on siirtynyt jo verkkoon. Yritystä etsitään netistä erilaisilla hakusanoilla ja sinun täytyy varmistaa, että olet paikalla.

Oletko kenties aloittava kauneudenhoitoalan yrittäjä tai kaipaako yrityksesi kotisivut muuten vain uutta ilmettä ja päivitystä?  Koetko, että saat harmaita hiuksia jo pelkästä ajatuksesta tehdä omat nettisivut tai tuleeko Sinulle sellainen fiilis, ettet tiedä mistä lähtisit ylipäätänsä liikenteeseen, kun kysymys on yrityksesi näkyvyyden siirtämisestä verkkoon? Mikäli vastasit johonkin näistä kysymyksistä kyllä, on tämä koulutus Sinua varten.

Koulutus antaa sinulle hyvät valmiudet perustaa omat nettisivut "kädestä pitäen". Tutustumme kattavasti eri mahdollisuuksiin kotisivujen tekemisessä ja neuvomme Sinua aina domainin hankinnasta omien sivujen pystyttämiseen ja ylläpitämiseen. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus nettisivujen tekemisestä ja niiden ylläpidosta. Lisäksi toimimme itse kauneudenhoitoalalla, joten puhumme ikäänkuin "samaa kieltä" sivujen sisällöistä. Tehdään yhdessä visuaalisesti kauniit ja laadukkaat sekä käyttäjäystävälliset kotisivut nopeasti ja vaivattomasti.

Vaihtoehtoisesti voimme myös tehdä puolestasi toiveittesi mukaan räätälöidyt nettisivut nopeasti ja edullisesti.Näin voit itse keskittyä yrityksesi keskeisimpien toimintojen tekemiseen ja saat meiltä kotisivupaketin "avaimet käteen" periaatteella.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Esittelyillat ja juhlat

Järjestämme yrityksille ja yksityisille ryhmille esittely- ja hemmotteluiltoja esimerkiksi osana pikkujouluja, syntymäpäiviä, henkilökunnan virkistyspäivää tai polttareita.Järjestämme myös ikimuistoisia lastenjuhlia esimerkiksi erilaisin meikkiopastuksin, minimanikyyrein ja pedikyyrein. Suunnittelemme palvelu- ja tuotevalikoimastamme mieleisesi kokonaisuuden. Ota yhteyttä ja kysy lisää.