Ajanvaraus

Voit tehdä ajanvarauksia meille puhelimitse (ma-pe klo 09:00-20:00) puh. +358 50 5334 491. Kiinteitä aukioloaikoja emme ole varsinaisille hoitoajoille määritelleet, sillä teemme hoitoja niin aamulla kuin iltamyöhälläkin sopimuksen mukaan. Hoitoaikoja on varattavissa juuri Sinun tarpeidesi mukaan, myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Haluamme, että asiakkaamme saavat nauttia hoidoista keskeytyksettä ja tämän vuoksi emme pääse aina vastaamaan puhelimeen. Siksi toivomme, että jätät soittopyynnön vastaajaan, lähetät tekstiviestin tai yrität pian uudestaan mikäli emme heti vastaa puheluusi. Olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Ajanvarausten ja tuoteostojen osalta toivoisimme myös soittoasi etukäteen, jotta pystymme palvelemaan Sinua mahdollisimman hyvin olemalla varmasti paikalla ja vapaana.

Saavuthan paikan päälle ajoissa (n.5min riittää hyvin). Joustamme aina parhaamme mukaan, mutta myöhästymiset saattavat verottaa omaa hoitoaikaasi. Haluamme vastaanottaa jokaisen asiakkaamme ajallaan.


Arvostathan ammattilaisen työtä ja ilmoitat ajoissa, mikäli et voi saapua sovittuun aikaan. Peruutukset tulee tehdä puhelimitse (soittaen, tekstiviestitse tai jättämällä viesti vastaajaan) viimeistään 24h ennen varattua hoitoa. Peruuttamattomista ajoista joudumme veloittamaan täyden hoidon hinnan.